zondag 1 juni 2014

4 dagen vrij...en toch post, de postbode is dus niet vrij

Wij zijn de vrijdag na Hemelvaart altijd vrij, een verplichte snipperdag. En da's helemaal niet verkeerd, het werk moet wel even aangepast worden, maar dat is helemaal goedgekomen, dus een (bijna) vrij weekend!

Donderdag was een dag om laat wakker te worden, al kan ik dat niet echt meer...aanlummelen dus. Rond de middag was iedereen uit bed, en had de regen opgehouden te stromen, want dat is geen probleem tegenwoordig: als het valt, komt het ook met emmers tegelijk naar beneden, zodat je buiten niets kunt doen...
's Middags konden we toch nog even de buxus strak maken, het gras maaien, en wat was draaien (helaas niet buiten hangen, maar gelukkig hebben we binnen ook de ruimte).

Vrijdag zijn we via Meppen (niet zo geweldig veel te shoppen) naar Nordhorn gereden. Daar heeft de jongste een flinke garderobe aangeschaft, hij groeit tegen de klippen op, daar is geen kleding tegenop gewassen...ach, en dan heeft hij ook eens wat anders...alleen heeft 'ie een flinke hekel aan passen, en dat is met zijn lengte en -not- breedte echt wel nodig. De opbrengst: 5 t-shirts, 1 korte broek, 1 lange broek, en een korte joggingbroek voor oudste (die had hij al van papa 'geleend'). Volgens mij moet dat voorlopig weer even genoeg zijn.

Thuisgekomen lag er wat in de mailbox:
30 mei ontvangen
 Een mooie Swapbot Trocadero-kaart uit Dublin.
Een envelop met 2 kleine postzegel-envelopjes voor de volgende ronde:

En een Swapbot envelop met 3 washitapes:
Het leuke is, dat ik deze nooit zelf zou kopen, misschien de smalle witte, maar de abstracte zwart/witte en de blauwe hartjes zeker niet. Maar ik ga ze zeker gebruiken. Ze komen gewoon tussen de verzameling te hangen:
5 broekenhangers vol met tapes...Geen opmerkingen:

Een reactie posten